Kuinka kaikki alkoi?


Kuinka tämä kaikki alkoi? Ironisesti luontoäidistä. Kysyin eräältä ystävältäni mitä piirtäisi ja hän vastasi: ''piirrä kaksi kissaa taistelemaan ihmisen huomiosta'' ja niin minä piirsin tuon kuvan vasemmalla. Sitten minun mielikuvitukseni alkoi lentää ja tein hänestä luontoäidin. Hänellä ei aluksi ollut siskoa, kunnes päätin antaa hänelle yhden. Nyt hän on siis kesä ja siskona talvi.

Tämä tarina ei ainoastaan kerro Liisa Ihmemaassa tarinasta. Ihmemaa on vain yksi osa tarinaa. Ja jos olet lukenut sarjista voitkin jo päätellä mistä sarjiksen nimi tulee. Se ei johdu pelkästään siitä, että sana 'Pieces' (palaset) lukevat Carolinen kädessä. Se tulee myös siitä, kuinka paljon eri hahmoja eri tarinoista on yhdistetty yhteen ja samaan. Se on vähänniinku palapelin palaset Carolinelle selvitettäväksi, sekä hänen sydämmensä on yks iso sotku. Joten ajattelin nimen olevan täydellinen tälle sarjikselle.

Usko tai älä, Caroline ei aluksi ollut henkisesti rikki. Hän oli enemmänki se hullu fanityttö eikä hänellä ollut mustia hiuksia. Jopa hänen koko nimensä oli Caroline Hope, Caroline Northwindin sijasta, mutta en ollut siihen tyytyväinen ja surullinen päähenkilö sopi tarinaan paremmin. Ja vaikka se onkin aika clicee aloittaa tarina muistinmenetyksellä, mutta se silti oli paras aloitus tälle tarinalle.
© Captain Elizaye
2013 - 2019